Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εξυπηρέτησή σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Περισσότερα...

Η Εταιρία

Η εταιρία Α. Συρίγος Ο.Ε. - ‘Bellows Company’ ιδρύθηκε το 1996, στον Πειραιά και μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο της βιομηχανίας και της ναυτιλίας.

Η ‘Bellows Company’ εξειδικεύεται στην κατασκευή παντός τύπου παρεμβυσμάτων και μεταλλοπλαστικών. Με την πολυετή πείρα της, έχει καταφέρει να θεμελιώσει μακροχρόνιες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες στη Ελλάδα, κερδίζοντας έτσι καθημερινά την εμπιστοσύνη των ναυτιλιακών και εμπορικών εταιριών, καθώς και των βιομηχανιών. Η εταιρία εξελίσσεται συνεχώς, παρέχοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, με απώτερη επιδίωξη την άμεση ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή παντός τύπου στεγανωτικών φλαντζών, παρεμβυσμάτων όλων των ειδών από περμανίτη άνευ αμιάντου, μεταλοπλαστικών ενώσεων κεφαλής & οχετών εξαγωγής καυσαερίων.Όλες οι κατασκευές πραγματοποιούνται από το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό μας, με την χρήση μηχανολογικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων μας.


Γ.Ε.ΜΗ. 112296508000